3 lecţii pe care le-am învăţat fiind voluntar pentru „Millionaire Mind Intensive”

MMI Londra 2013

Ai constatat că ori de câte ori citeşti o carte bună de fiecare dată găseşti ceva nou şi care îţi face plăcere? Asta pentru că tu eşti de fiecare dată altă persoană şi vezi de fiecare dată ceva nou.

Seminarul „Millionaire Mind Intensive” a provocat schimbări majore în viaţa mea acum doi ani de zile şi am decis ca anul acesta să merg din nou pentru a vedea acele lucruri noi pe care nu le-am sesizat acum doi ani.

Mi-am plătit biletul la seminar, am rezervat zborul şi hotelul şi

am început să număr zilele până la eveniment. Cu aproape o săptămână înainte de începerea seminarului am primit un e-mail de la echipa de organizare prin care eram întrebat dacă, având în vedere că am mai participat la eveniment şi deci cunosc ce activităţi se vor desfăşura, nu doresc să mă alătur echipei de organizare care va ajuta la pregătirea şi supervizarea acestor activităţi.

M-am gândit că o să văd modalităţi de a îmbunătăţi seminarul şi workshop-ul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!„. Fără să stau prea mult pe gânduri am spus „DA”.

Aveam câteva aşteptări, dar experienţa a fost cu mult, mult mai mult decât o simplă trecere în revistă a ceea ce presupune organizarea unui asemenea eveniment şi decât o colecţie de idei despre cum pot aduce plus valoare la experienţa participanţilor la seminarul „Atrage Abundenţa in Viaţa Ta„.

Iată 3 lecţii pe care le-am învăţat pe parcursul celor 4 zile de lucru în echipa de organizare a evenimentului „Millionaire Mind Intensive„.

1. Atunci când membrii unei echipe îşi asumă valorile echipei, nu e nevoie să li se mai spună ce trebuie să facă pas cu pas.
Am început ziua de joi (o zi înainte de începerea evenimentului) prin exerciţii de unire a echipei. Din 15 persoane, 12 participau pentru prima oară ca voluntari. Scopul lor era să poată oferi înapoi ceea

ce primiseră ca participanţi la „Millionaire Mind Intensive”. Deşi locuiau în Londra, erau persoane de diverse naţionalităţi. Însă toţi şi-au asumat valorile sub care se desfăşura evenimentul
– Pe primul loc: EVENIMENTUL SĂ IASĂ EXCELENT
– Pe locul doi: ECHIPA
– Pe locul trei: PERSOANA
Şi asta a făcut ca persoane care s-au văzut pentru prima dată în viaţa lor să se ajute unele pe altele, să întrebe, atunci când îşi terminau treaba, ce mai e de făcut, să nu se supere că în week-end a trebuit să se trezească mai devreme şi să se culce mai târziu, să zâmbească participanţilor şi să-i facă să se simtă bine pentru că ştiau că peste 1.000 de oameni au nevoie să primească lucruri peste aşteptările lor.

2. Standarde ridicate şi profesionalism
Unul din lucrurile pe care le-am văzut constant în cele 3 zile de eveniment a fost ceea ce englezii numesc „over-deliver” – livrează peste aşteptările participanţilor. Şi asta începând de la cele mai mici detalii (lucruri la care nici nu m-aş fi gândit) pâna la activităţile în care au fost implicaţi participanţii.
.
3. Când eşti conectat la energie de vibraţie înaltă lucrurile se întâmplă „de la sine”.
Energia degajată de cei peste 1000 de participanţi se putea simţi fizic. E energia pe care o ai atunci când „eşti în flux”. Şi asta face ca toate lucrurile să se întâmple instantaneu. Ai nevoie de un anumit obiect? Ca prin farmec, colegul tău are acel obiect pe care l-a luat „din întâmplare” în drumul spre tine. E nevoie de o rearanjare a resurselor? 10 minute mai târziu te întorci şi vezi că cineva le-a rearanjat aşa cum trebuie.
Atunci când conştientizezi că totul e energie, tot ce ai de făcut este să intri în rezonanţă cu energiile de vibraţie înaltă.

Când îi întâmpinam pe participanţi dimineaţa şi după pauze am văzut de foarte multe ori cum, după ce le zâmbeam şi glumeam cu ei, starea lor se schimba instantaneu.
Şi mi-am aminitit vorbele lui Joe Vitale din „Manual pentru viaţa” – „Atunci când zâmbeşti unei persoane ea va zâmbi unei alte persoane, care la rândul ei va zâmbi altei persoane şi tot aşa mai departe.

Invitaţia mea pentru tine este să zâmbeşti oricărei persoane pe care o întâlneşti. Pentru că vei declanşa o reacţie în lanţ al cărei beneficiar vei fi tot tu. Eu mă voi lăsa ghidat de această lege în orice fac, fie că sunt subiecte ce ţin de viaţa mea personală, fie că lucrez la proiecte despre cum pot aduce valoare în viaţa oamenilor. Pentru că una din Legile Universului spune „Energia se întoarce multiplicată la sursă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *