Peste 7000 de persoane au participat la seminariile și programele lui Florin Păsat.

Atrage Abundența În Vremuri Cu Provocări

Un program care îți oferă tehnici și metode practice ca să-ți asiguri prosperitatea financiară. Învață cum să-ți stabilești și urmărești obiectivele financiare, ca să-ți asiguri ție și familiei tale bunăstarea, indiferent ce se întâmplă în lume!

Uneori te oprești la UN SINGUR PAS
de obiectivul tău. Tu unde te pierzi pe drum?

Intenția rămâne doar în minte și nu o formulezi. Ai multe idei, dar nu formulezi intenția SPECIFICĂ (ex. “Aș vrea să am mai mulți bani”)

Formulezi intenția, dar o formulezi GREȘIT (ex. “Vreau să fiu liber financiar” - dar nu stabilești în cifre ce înseamnă asta)

Formulezi corect intenția, dar nu ai un DE CE clar (ex. dacă familia e importantă DE CE-ul este să le asiguri o viață mai bună)

Nu reușești să depășești convingerile CONTRA-Productive. Ai DE CE-ul, dar nu știi că ai convingeri CONTRA-productive.

Identifici convingerile CONTRA-Productive, dar nu ai instrumentele să le schimbi

Ai instrumentele să le schimbi dar nu ai DISCIPLINA să faci un obicei din folosirea lor

Când NU îți îndeplinești obiectivele, aduci greutăți în viața ta

ÎȚI FACI VIAȚA MAI GREA

Atunci când îți propui ceva, mintea ta vizualizează acea situație și înregistrează imaginea dorită.

Iar atunci când realitatea diferă de ceea ce mintea ta a proiectat deja, apare un conflict din care rezultă frustrare, descurajare, anxietate, teamă și chiar datorii. Încrederea în propriile capacități scade, pentru că dacă deja ai încercat și te-ai pierdut pe drum, mintea ta a înregistrat eșecul și crede că e singura realitate posibilă. 

E imposibil să obții rezultate diferite, dacă faci aceleași acțiuni. 

Poate ți-ai promis să câștigi mai mulți bani și ai făcut eforturi în direcția asta, dar te-ai epuizat fără să crești veniturile prea mult. 

Poate ai încercat să economisești pentru zile negre, mai ales acum când trăim vremuri incerte, dar nu ai reușit să aduni mare lucru, sau ai cheltuit deja banii pe “urgențe”. 

Poate ai încercat să faci ceva pe lângă job, dar câștigurile nu au fost pe măsura așteptărilor și timpul investit era prea mare.
Practic, ai încercat să faci tot ce făceai și până acum, dar mai mult și cu eforturi mai mari. Ai privit problema din același unghi și ai făcut aceleași acțiuni ca și înainte. 

Soluția de care aveai nevoie arată diferit, iar mai jos o să îți spun care este diferența.

 

Soluția: Ai nevoie de o altă MENTALITATE!

Și tu poți să aplici în viața ta câteva lucruri practice, care îți vor transforma modul în care te raportezi la această problemă. Iar dacă faci din aceste metode și tehnici un obicei, vei vedea că în mai puțin de un an viața ta va lua drumul abundenței.

Sunt lucruri care te ajută să învingi provocările economice pe care le vedem în întreaga lume și care îți asigură creșterea, chiar dacă totul în jurul tău se schimbă.

În Cursul pe care ți l-am pregătit, am selectat cele mai eficiente, rapide și sigure metode care să te ajute să:

Structura Cursului

Programul se întinde pe durata a 7+1 săptămâni și este structurat ca să fie ușor de parcurs, de înțeles și de aplicat. 

În fiecare săptămână va avea loc o sesiune care durează 2 ore și se va desfășura astfel: 

 • 1 oră – Explicarea conceptelor teoretice și a instrumentelor de lucru aferente
 • ½ oră – Parte practică (exerciții) în care vom folosi împreună instrumentele de lucru
 • ½ oră – Sesiune de întrebări și răspunsuri, iar la final primești tema pentru următoarea întâlnire

Cum mi-am păstrat focusul când pandemia mi-a dat totul peste cap

Salut, numele meu este Florin Păsat, sunt Trainer și Speaker din anul 2001 și vreau să îți povestesc cum pandemia mi-a luat peste noapte tot ce am construit.

Ca speaker, practic am rămas fără job și fără venituri. Oamenii nu mai aveau voie să vină la seminariile, conferințele și workshop-urile pe care oricum nici eu nu mai aveam voie să le organizez.

În loc să fiu în fața unei săli de 200 de oameni, m-am trezit în fața unui monitor, nevoit să învăț lucruri noi ca să îmi mut activitatea online.

Necunoscutul situației mi-a creat nesiguranțe, teamă, blocaje, dar am avut toate instrumentele necesare ca să rămân focusat la obiectivele pe care mi le-am propus.

Știam mereu că vor fi și provocări pe drum, dar nu mă așteptam să vină una după alta, pandemie, război, incertitudine și îngrijorare pentru ziua de mâine peste tot. Modul în care am reușit să mă liniștesc și să rămân pe drumul meu fără să derapez a fost să nu renunț la obiceiurile care îmi aduc energie și calm: sport, meditație, carnețel, recunoștințe, listă de succese etc.

Și soluțiile au început să apară.

Am creat câteva produse noi cu care am reușit să ajung la publicul meu, vizibilitatea a început să crească și am obținut primele vânzări în online. Chiar dacă provocarea, care pentru mine a venit în forma pandemiei, mi-a dat totul peste cap, am reușit să mă focusez și chiar am ieșit câștigat, pentru că am acum un nou mod prin care pot să ajut oamenii.

Programul la care te invit este deja la a doua ediție și ceea ce aș vrea să știi despre acesta este că l-am adaptat la context, ca să îți ofere instrumentele de care ai nevoie să depășești și tu provocările din această perioadă, fără să te pierzi pe drumul spre obiectivele tale.

E ușor să derapezi când îți iese un obstacol în cale și să pierzi controlul, dar dacă știi ce să faci în acele momente, vei descoperi recompense la care nici nu visai.

Programul “Creează-ți o viață prosperă mai repede decât ai visat” este antrenamentul în care te pregătești să depășești orice obstacol și unde înveți să transformi provocările în oportunități. Este un curs intens, concentrat și eficient, care îți oferă uneltele de care ai nevoie ca să trăiești abundența în fiecare zi de acum încolo, indiferent de situația economică din țară sau de la nivel mondial.

Te aștept!

Cum va arăta viața ta în urma cursului

Structura cursului

Asigură-te că viitorul tău și al familiei tale este în siguranță! Ia decizia să fii pregătit în fața obstacolelor care stau între tine și obiectivele tale!
Învață să atragi abundența în vremuri cu provocări!

Sesiunea 1: 29.02.2024
Temă: Formularea intenției pe domeniul financiar și identificarea convingerilor contraproductive.
 • Cum se formează realitatea pe care o experimentăm.
 • Acceptarea 100% a responsabilității pentru ceea ce experimentăm.
 • Cum apar rezultatele.
 • Sesiunea 1: 29.02.2024
  Sesiunea 2: 07.03.2024
  Temă: Aplicarea tehnicilor de curățare a subconștientului pe situații specifice
  Tehnici de curățare a subconștientului.
  Sesiunea 2: 07.03.2024
  Sesiunea 3: 14.03.2024
  Temă: Aplicații practice pentru “Cei 4 Pași” și “Cele 4 Puteri”
 • Tiparele mentale.
 • Înțelegerea modului în care funcționează realitatea.
 • Legile tiparelor mentale.
 • Tehnicile “Cei 4 Pași” și “Cele 4 Puteri”
 • Sesiunea 3: 14.03.2024
  Sesiunea 4: 21.03.2024
  Temă: Folosirea “Carnețelului” pe situații specifice.
 • Principii morale care afectează domeniul financiar
 • Acceleratori ai tiparelor mentale.
 • Tehnica numită “Carnețelul”.
 • Sesiunea 4: 21.03.2024
  Sesiunea 5: 28.03.2024
  Temă: Aplicații practice pentru Acceleratori.
  Acceleratori pentru tiparele mentale.
  Sesiunea 5: 28.03.2024
  Sesiunea 6: 04.04.2024
  Temă: Meditație pe o temă spectifică.
  Meditația - Ce este, cum se face corect, beneficii, tipuri de meditație.
  Sesiunea 6: 04.04.2024
  Sesiunea 7: 11.04.2024
  Temă: Folosirea tehnicilor predate.
  Alte tehnici pentru generarea abundenței financiare.
  Sesiunea 7: 11.04.2024
  Sesiunea 8: 13.05.2024
  Sesiune BONUS
  Această sesiune va avea loc după 30 de zile de la încheierea cursului și va fi un follow-up al acțiunilor întreprinse în aceste 30 de zile.
  Sesiunea 8: 13.05.2024

  Ce spun cei care au participat

  Ce primești dacă te înscrii

  Bonus

  Garanția 100% Money Back

  Programul “Creează-ți o viață prosperă mai repede decât ai visat” este o investiție sigură pentru tine. Dacă după 2 Sesiuni la care ai participat, consideri că ceea ce ai învățat nu îți este de folos, îți returnez banii, fără să îți cer explicații. 

  Preț: 2477 RON

  Timp rămas până se închid înscrierile

  Zile
  Ore
  Minute
  Secunde

  Dată de începere curs: 29 februarie 2024

  Ce ai de pierdut dacă nu te înscrii

  Nu lăsa problema banilor să îți fure împlinirea. Dă-ți voie să mergi pe calea prosperității și învață cum să generezi abundență în vremuri cu provocări. 

  Bani

  orice problemă pe care nu o rezolvi urgent îți va scoate din buzunar mult mai mulți bani decât investiția financiară minimă pentru acest program

  Timp

  vei continua să cauți soluția în exteriorul tău, când de fapt, soluția e în interiorul tău, doar că încă nu ai făcut alegerile potrivite

  Liniște

  până vei găsi soluția potrivită, stresul actual se va amplifica, iar efectele negative se vor vedea tot mai mult în viața ta personală, carieră și sănătatea ta

  Libertate

  s-ar putea să nu mai ai această oportunitate prea curând, iar povara banilor te va ține înlănțuit și îți va răpi lucrurile din viață care îți aduc bucurie

  Ai întrebări la care ai nevoie de un răspuns?
  Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări:

  Este bine să intri în program cu un obiectiv. Dar dacă nu ai un obiectiv sau dacă nu ți-e clar ce îți dorești, îl vom stabili împreună chiar din prima sesiune.

  Acest program te ajută să implementezi noi obiceiuri constructive, care aplicate cu consecvență, de unul singur și după terminarea programului te vor conduce la schimbări esențiale în plan personal.
  Nu se întâmplă nimic. Îți vom returna banii în întregime fără nici o explicație.
  Există grupul de suport unde poți pune întrebări și îți voi răspunde/lămuri/îndruma – pe tot parcursul programului sunt o persoană resursă pentru tine. Ofer susținere pentru a trece de „Micile Dezastre” – momentul în care renunță aproximativ 95% din cei care încep un program de dezvoltare personala.
  Da, programul este accesibil atât celor din București cât și celor din alte orașe, iar înregistrările întâlnirilor vor fi disponibile tuturor participanților.
  Da. Există un suport de curs și materiale ajutătoare pe care le vei primi în format electronic.
  Structura acestui program este menită să îți ofere toate explicațiile teoretice și practice și te va ajuta să le înțelegi pas cu pas, chiar dacă nu ai citit nicio carte.