TESTIMONIALE

Multumesc Florin! Multumesc ca existi si ca transmiti atata energie pozitiva! Multumesc pentru toate informatiile impartasite unele noi ... altele cunoscute, dar felul tau de a le prezenta este inedit! Mult succes pe toate planurile! Multe zambete si fericire!
Cosmina, Brasov
Aceste ore petrecute la cele doua seminarii ,,Atrage abundenta in viata ta" m-au convins sa actionez pentru mine si in viata mea...pana acum am trait sa ajut pe cei din jur ..pe mine in cel din urma rand.Acum e randul meu!Cu ajutorul acestor materiale si a informatiilor asimilate voi incepe sa mi redresez viata.Marturisesc, ca fiul meu mi-a sugerat, indrumat si cicalit sa merg.Ii multumesc lui si lui Florin , implicit!
Cristina, Sibiu
..o zi valoroasa, plina de cunostinte utile pt noua Era in care pasim, alaturi de oameni care adauga valoare Lumii, si multi tineri ce-si arata stralucirea in aceste vremuri de schimbare.. sunt profund impresionata de munca ta Florin, si permite-mi sa te felicit din inima pt curajul si bunatatea pe care le-ai impartasit cu noi pt o seara.. SUCCES!!!!
Kati, Brasov
Seminarul a fost unul incredibil. Am primit foarte multa valoare acolo, am facut foarte multe exercitii si am iesit din zona de confort. Cred ca este necesar sa traiesti un seminar ca sa intelegi despre ce vorbesc.
Arotaritei Andreea, Iasi
Multumesc, Florin ,pentru surpriza extrem de placuta pe care mi-a produs-o intalnirea cu tine, marturisesc ca am inceput seminarul putin sceptica, poate atmosfera , poate oboseala zilei, insa pe masura ce vorbeai, dincolo de entuziasmul tau molipsitor, am avut brusc intuitia ca , desi citisesm aproape toata literatura despre care vorbesti tu si mai si practicasem , in fapt imi scapase esentialul. Mi-ai oferit simt picatura care a declasat intoarcerea comutatorului. Multumesc.
Lidia S, Bucuresti
Cele mai entuziasmante momente petrecute la un eveniment. Simti energia cum creste si se acumuleaza in fiecare celula a corpului tau. Distractie, lucruri prectice, voie bune. Super. Sunt incantat si entuziasmat la maxim. M-am distrat de minune si am descoperit care sunt convingerile mele care ma ajuta si cele care imi limiteaza viata! Am spart blocaje care nici nu stiam ca exista. Am incredere din nou in mine si in ceea ce fac!Recomand! Multumesc!
Marius Dita, Bucuresti
Multumim! Cu siguranta cu acest cuvant trebuie sa incep.
Am participat la workshop-ul organizat in data de 22 februarie in Bucuresti si a fost MINUNAT! Consider ca este un eveniment la care fiecare dintre noi ar trebui sa participam. Si nu doar o data.
Stimate domnule Florin Pasat, felicitari! Felicitari! Ne-ati umplut mintea de lucruri frumoase si ne-ati ajutat sa ne regasim, sa ne descoperim. Va multumesc!
Cu respect, Mihaela Costea

Mihaela Costea, Bucuresti

Please fill in the form below to submit your testimonial
Required fields are marked *