Programul de coaching pentru Antreprenori: ”Trăiește o viață abundentă și împlinită”

Business & Life coaching cu ajutorul spiritualității

Un antrenor se întâlnește cu un delfin. Și îi spune: ”Delfinule, am să te învăț să zbori”. Delfinul îi răspunde: ”Știi, noi, delfinii, nu putem să zburăm. Noi înotăm”.
”Deja știu prima ta problemă” zice antrenorul.  „Ai o problemă de ATITUDINE.
Pentru început o să facem un curs de motivare. În fiecare dimineață și seară să asculți melodia „I belive I can fly” („Sunt convins că pot să zbor”).

Sute de persoane își propun să-și atingă obiective mărețe. Și urmează întocmai pașii care se predau în cărți sau la cursuri.

  Își stabilesc obiectivele specific, măsurabil, de atins și cu delimitare în timp

  Împart aceste obiective în bucăți mai mici

  Își fac un plan de acțiune

… și nu le iese!

Se gândesc că nu le iese pentru că nu s-au organizat bine…și se mai duc și mai fac un curs de Managementul Timpului.

… și nu le iese!

Se gândesc că nu se pricep să facă anumite lucruri… și se mai duc să facă un curs de vânzări, sau un curs de nutriție sau un curs despre relații.

…și nu le iese!

Și atunci se gândesc că nu au atitudinea potrivită sau suficientă voință sau suficientă determinare și încep să se auto-învinovățească. Imaginea de sine și conștiența valorii de sine încep să scadă și de aici până la furtuna emoțională mai e doar un pas.

Nici voința, nici determinarea, nici lipsa abilităților, nici lipsa cunoștințelor nu sunt cauza primară a eșecului în atingerea obiectivelor.

Cauza principală este existența în subconștient a unor convingeri limitative care te blochează și lipsa unor convingeri productive care să te ducă înainte. Aceste convingeri sunt asemeni pilotului automat de la un avion setat pe o anumită direcție. Folosind voința sau determinarea poți să controlezi ”manual” direcția. Dar după ce ai luat mâna de pe manșă, pilotul automat va repune avionul pe vechea direcție.

Ce ai de făcut este să anihilezi convingerile limitative, să construiești convingeri productive și pe acest fond să aduci obiceiuri noi în viața ta pentru a cursul seta vieții tale pe direcția dorită de tine.

De ce să te pregătești cu un antrenor?

S-au făcut studii care au arătat că obiectivele se ating mult mai rapid atunci când raportezi despre progresele tale. Poți să-ți raportezi ție sau poți să raportezi către o altă persoană. Când crezi că vor fi rezultate mai bune?

Exact, atunci când raportezi către o altă persoană.

În procesul de creștere se atinge inevitabil un punct numit ”Bariera Terorii”.

Dacă faci sport, această ”Barieră a Terorii” este ultima repetare a unui exerciţiu, repetare pe care trebuie să o faci cu ultimele resurse. Acesta este momentul în care mușchiul crește. Biologic vorbind, la ultima repetare, făcută cu ultimele resurse de energie, fibra musculară se rupe. În perioada de odihnă dintre antrenamente fibra se reface și își dublează volumul , devenind mai mare și mai rezistentă. Dacă n-ar fi această ultimă repetare, făcută la limită, muşchiul ar rămâne la fel.

Rolul antrenorului este să te ajute în acea fracțiune de secundă când ești gata să cedezi şi să nu mai faci această repetare.

La fel se întâmplă și în procesul de creștere personală. Există un moment  când îți vine să renunți la tot și să te întorci în starea inițială. Simţi teamă, angoasă şi nimic nu mai merge aşa cum îţi doreşti în viaţa ta. În acest moment de ”Barieră a Terorii”, antrenorul ”pune mâna” ca să te ajute pentru o fracțiune de secundă. Suficient ca să poți trece mai departe, la un nou nivel de dezvoltare din viața ta.

Și mai e ceva: antrenorul știe calea. A făcut deja ”cicatrici” rezolvând același gen de probleme pe care tu le vei întâlni. De ce să te rănești inutil dacă se poate și mai simplu?

În 2010 am reușit cu ajutorul antrenorului meu de fitness să cresc în 12 luni de la 60 de kg la 75 de kg doar masă musculară. Orice specialist în nutriție o să-ți spună că acest lucru e aproape imposibil. Doar că atunci când știi cum să îți construiești convingerile productive de care ai nevoie și acționezi exact așa cum trebuie lucrurile imposibile devin posibile.

Programul de coaching te ajuta să devii autonom. Te ajută să găsești resursele de care ai nevoie indifent de condiţiile exterioare.

În programul de coaching abordăm împreună toate cele 3 planuri importante – Fizic, Mental, Spiritual astfel încât să-ţi creezi şi să-ţi menţii o stare echilibrată, armonioasă şi plină de energie.

Programul de coaching durează 6 luni.

În primele 3 luni te voi ajuta să integrezi în viaţa de zi cu zi obiceiuri care să te ajute

   să-ţi generezi energie imediat după ce te-ai trezit şi să-ţi menţii energia pe tot parcursul zilei

   să gestionezi emoţiile negative şi să rămâi concentrat pe ceea ce contează cu adevărat

   să-ţi „cureţi” subconştientul de convingeri contraproducitve

   să anihilezi emoţiile negative pe care încă le păstrezi legate de evenimente din trecut

   să-ţi construieşti convingeri productive

   să-ţi gestionezi banii

În ultimele 3 luni vom lucra la îndeplinirea unui obiectiv pe care tu ţi-l alegi.

Pe tot parcursul programului sunt o resursă pentru tine. Ne auzim la telefon sau pe skype o dată pe săptămână pentru a evalua progresele şi a ajusta programul, dacă e cazul.

De unde știu că acest program de coaching este pentru mine?

Este pentru tine dacă:
– Ai avut o creștere financiară și acum ai ajuns într-un blocaj pe care nu reușești să-l depășești
– Ai încercat diverse strategii pentru creștere venitului și nu ai reușit să atingi acest obiectiv cu niciuna dintre strategii
– Oricât de mulți bani câștigi, apar ”din senin” cheltuieli care te fac să rămâi blocat la același nivel financiar
– Te simți copleșit(ă) de ceea ce ai de făcut în activitatea ta
– Simți că ceea ce faci nu mai faci cu bucurie, te duci fără plăcere la birou

– Simți că ai succes în plan financiar, dar în paralel se deteriorează relația cu partenerul/partenera de cuplu sau cu alți membrii ai familiei
– Nu mai ai energie pentru ce ai de făcut în afacere
– Deși la prima vedere ai tot ce îți dorești, simți totuși că îți lipsește ceva
– Ai provocări cu angajații
– Ai provocări în relația cu clienții/furnizorii
– Îți plac soluțiile simple
Ești dispus să ieși din zona de confort
 

Abordare

1) Vreau să lucrez doar cu persoane determinate sa facă schimbări în viața lor și în afacerea lor

2) Putem colabora doar dacă ai o motivație puternică să aplici recomandările mele.

3) Ofer susținere pentru a trece de „Bariera Terorii” – momentul în care renunță aproximativ 95% din cei care încep un program de dezvoltare personală

4) Pe tot parcursul programului sunt o persoană resursă pentru tine.

Ce spun participanții despre program

Acum ca citesc emailul tau, ma bucur ca am intrat in programul tau de coaching. Nici nu stiam ce nu stiam, eram incantata si numai de workshop, dar ce valoare incomensurabila am primit dupa programul de coaching – nu o pot compara cu nimic.

Ma bucur ca am avut inspiratia de a merge mai departe cu programul si nu m-am oprit doar la workshop.
Am avut parte de o transformare enorma, de la disciplina in viata profesionala, cat si in relatia cu partenerul, am avut o gramada de constientizari, si in plus, dat fiind ca acum chiar inteleg ca tot ce mi se intampla e din cauza sau datorita mie, traiesc mai impacata si linistita pe partea emotionala.

Multumesc Florin pentru tot 🙏🙏🙏 si m-as bucura ca si altii sa fie deschisi si sa profite de ghidarea ta.

Adina Vornicu

Interacțiunea cu Florin Păsat este transformațională. Cu instrumente simple și ușor de utilizat, Florin te face să pui reflectoare acolo unde e întuneric astfel încât să ajungi la claritate. După programul cu Florin Păsat am înțeles exact cum stau și ce am de făcut pentru o viață împlinită din toate punctele de vedere.

Liliana Babiciu, Baia Mare, proprietar firmă transport

Principalele beneficii ale programului de coaching pentru Antreprenori ”Trăiește o viață abundentă și împlinită”

  Creșterea venitului lunar

Obținerea echilibrului între viața personală și cea profesională (echilibru între cele 4 domenii: BANI, RELAȚII, SĂNĂTATE, SPIRITUALITATE)

Susținere pentru a trece de “Bariera Terorii” – momentul în care renunță aproximativ 95% din cei care încep un program de dezvoltare personală

Specific, programul își propune următoarele:

U

Analiza afacerii tale în acest moment și clarificarea obiectivelor pentru următoarea perioadă, obiective care să fie aliniate cu valorile tale.
– Analiza afacerii va fi făcută pe următoarele domenii:
a) Produsul/serviciul pe care îl oferi
b) Marketing/Vânzări
c) Financiar (construirea unui buget, planificare flux de numerar)
d) Leadership (stilul tău personal de conducere, cum interacționezi cu alții)
e) Productivitate/Time Management
f) Comunicare

Identificare opțiuni pentru a atingerea obiectivelor, astfel încât drumul să nu fie cu stres, ci să fie cu bucurie.

~

Identificare blocaje în afacere care împiedică atingerea obiectivelor și rezolvarea lor.

Q

Identificare blocaje personale (blocaje emoționale, familie, sănătate, convingeri contraproductive) care împiedică atingerea obiectivelor și rezolvarea fiecărui blocaj în parte.

Management financiar personal – folosirea sistemului de management al banilor al lui T. Harv Ecker (cel care a scris “Secretele mintii de milionar”). Estimarea lui Harv este că în maxim 5 ani de folosire a acestui sistem devii liberă financiar.

Analiză alimentație și stil de viață cu scopul de a lucra pe nivelul de energie al corpului fizic – printr-o colaborare cu un expert în alimentație și fitness.

Programul de Coaching 1-1

PREȚ DE LISTĂ: 199 Euro / Sesiune

119 Euro / Sesiune

** Programul durează 6 luni și îți oferă o sesiune de coaching (60 minute) pe săptămână. Total 24 sesiuni.

Programul conține

  1 x sesiune săptămânală de 60 minute cu mine

  2 (două) x sesiuni gratuite de eliminare de emoții negative captive folosind metoda ”The Body Code”, sesiuni cu Mihaela Badea, expert în emoții captive.

  2 (două) x sesiuni gratuite de Matrix Reimprinting, o ramură specializată a EFT, cu ajutorul cărora poți rezolva probleme din trecut, sesiuni oferite de Nicoleta Nistor, expert Matrix Reimprinting

  1 x sesiune de curățare energetică cu expert Adina Pestroiu

Plata se poate face în 4 rate lunare egale, prima plată în momentul semnării contractului, iar următoarele la câte o lună. În cazul unei plăți integrale beneficiezi de o reducere de 5%.

Înscrie-te în program completând
formularul de mai jos

13 + 5 =