Peste 50.000 de persoane au fost formate să își depășească barierele emoționale alături de Florin Păsat

Curs Online

De la intenție la manifestare

Un curs complet care îți oferă tehnici și metode simple pentru a manifesta în viața ta lucrurile pe care ți le dorești
Învață cum să treci peste blocaje ce te împiedică să îți atingi obiectivele în viața de zi cu zi, indiferent de provocările pe care le întâmpini atât în viața personală cât și în cea profesională.

Timp rămas până se termină reducerea:

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Tu întâmpini aceste probleme în viața de zi cu zi?

Conform unui studiu efectuat de Universitatea din Scranton 92% dintre persoanele care își setează obiective la începutul anului, nu le îndeplinesc cu adevărat.

Te numeri și tu printre aceste persoane?

Te-ai gândit vreodată de ce nu ai reușit să aduci în viața ta ta lucrurile pe care ți le dorești?

Dacă îți vine să crezi majoritatea ne sabotăm singuri atunci când vine vorba despre manifestarea a ceea ce ne dorim, deoarece nu cunoaștem cu adevărat sursa lucrurilor care ne trag înapoi.

Cum te ajută un Curs Online să îți materializezi dorințele

folosind nimic mai mult decât principii și metode deja testate

E greu să obții rezultate diferite, dacă faci aceleași acțiuni. Motivul principal pentru care oamenii nu își îndeplinesc dorințele sunt blocajele emoționale și tiparele învățate în trecut și pe care le replică în viața de zi cu zi. 

Cu alte cuvinte, dacă ai întâmpinat o problemă ai încercat să o rezolvi printr-o metodă ce te-a ajutat în trecut, dar care nu se mai aplică în totalitate. Poate ai încercat să vii cu o abordare nouă în viața ta dar nu știi neapărat în ce direcție să o apuci. Poate te-ai documentat mult în această direcție dar nu ai apucat să le pui în practică? Poate ai simțit că timpul nu îți mai ajunge suficient pentru a te împărți între diversele roluri pe care le ai.

Practic, ai încercat să faci tot ce făceai și până acum, dar mai mult și cu eforturi mai mari. Ai privit problema din același unghi și ai făcut aceleași acțiuni ca și înainte.

Soluția de care aveai nevoie arată diferit, iar mai jos o să îți spun care este.

1. Formularea corectă
Conform proverbului ”Ai grijă ce-ți dorești, că se împlinește”, nu vrei ca o intenție formulată incorect să se manifeste în viața ta. În cadrul cursului vei descoperi cei patru factori de care să ții seama pentru a formula corect intenția pe care vrei să o materializezi.
2. Acceptarea
Afli de ce amâni să lucrezi la intenție ta, chiar dacă e formulată corect și cum să pornești ”motoarele” care să-ți dea energia pentru a lucra la manifestarea ei.
3. Convingerile
Te voi învăța să folosești o tehnică simplă cu rezultate dovedite pentru a înlocui convingerile care te sabotează (convingerile contraproductive) cu convingeri care te ajută (convingeri productive).
4. Accelerarea rezultatelor
Ne plac rezultatele și ne plac și mai mult rezultatele care vin repede. Vei descoperi cum să accelerezi manifestarea rezulatatelor în viața ta folosind câteva tehnici pe care le predau de ani de zile.
5. Creșterea vibrației
Atragi ceea ce ești. De accea, dacă îți dorești să ai mai mult este nevoie să fii mai mult iar acest lucru îl poți face prin creșterea vibrației. În curs îți voi oferi o metodă concretă pentru a face acest lucru și te voi provoca să o aplici.
6.Consecvența
Urmând acest curs NU înseamnă că vei putea visa ceva azi și să se materializeze mâine. Ai nevoie de consecvență. Cât și Cum voi povesti în detaliu în curs.

Învață să gândești în afara marginilor

Și tu poți să aplici în viața ta câteva lucruri practice, care îți vor transforma modul în care te raportezi la abordarea obstacolelor din viața de zi cu zi. 

În cursul online „De la intenție la manifestare” pe care ți l-am pregătit, am selectat  metode simple și eficiente pe care le-am testat de-a lungul anilor:

Ce abordeaza fiecare lectie in parte:

1. Setarea corectă a unei intenții
2. Motivația pentru intenție
3. Convingeri productive și contraproductive (ce sunt, cum ne influențează viața)
4. Tehnica EFT pentru înlocuirea convingerilor contraproductive cu convingeri productive
5. Tehnica ”Rescrierea scenariului”
6. Recunoștința și Lista de succese
7. Cei 4 Pași pentru accelerarea manifestării intenției
8. Despre perseverență și disciplină pentru manifestarea intenției

Despre mine

Sunt trainer și speaker din 2001. Am început inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, dar apoi am fost prins de virusul „dezvoltării personale”. Am constatat că funcționează doar modele centrate pe „OM” și m-am dedicat artei de a „crește oameni”.

De-a lungul timpului am acumulat expertiză în peste 15000 de sesiuni de coaching unu-la-unu prin care am inspirat oamenii şi i-am motivat să treacă la acțiune.

Ce contine programul?

De la intenție la manifestare

CURS ONLINE
RON 447
  • 8 Videouri de conținut (15-20 min/video)
  • 8 Materiale de completat PDF
  • 1 Video introductiv
  • 1 Video recapitulativ
  • 8+2 Materiale audio

⏰ TIC-TAC: Timpul se scurge iar oportunitățile fug

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Ce spun ceilalți participanți despre cursuri

Dacă ar fi să folosesc o singură expresie pentru a descrie experiența mea de coaching cu Florin, aceasta este „a blessing in desguise”, traducerea nu sună la fel de bine, de aceea am ales varianta în engleză:) si anume, o binecuvântare deghizată. Sfaturile lui Florin sunt adaptate obiectivelor mele, îmi oferă soluții sau direcții bazate atât pe experiență cât și informații. Mi-a oferit resurse, tehnica/metode cât și îndrumări/pași și suport de care am nevoie pentru a-mi face și îndeplini obiectivele și pentru a urmări o strategie de succes. După mai bine de un an de coaching, atitudinea mea față de mine și afacere s-a schimbat cu 180 de grade, creând un echilibru între toate domeniile vieții. Vreau să precizez că Florin nu ia decizii pentru tine, ci te ajută să îți dezvolți modalități de a face față situațiilor prin propriile forțe, ajutându-te cu tehnici, proiecte și informații relevante pentru tine. Recomand cu toată căldura!
Diana Stângă
proprietar Bistro Dorobanți
Interacțiunea cu Florin Păsat este transformațională. Cu instrumente simple și ușor de utilizat, Florin te face să pui reflectoare acolo unde e întuneric astfel încât să ajungi la claritate. După programul cu Florin Păsat am înțeles exact cum stau și ce am de făcut pentru o viață împlinită din toate punctele de vedere.
Liliana Babiciu
Baia Mare, proprietar firmă transport
Datorită faptului că mi-am îndeplinit niște obiective foarte înalte și mi s-a deschis o poarta către o carieră la care nu visam, îl recomand pe Florin ca fiind de departe, cel mai bun coach pe care îl cunosc în Romania! Daca vrei să iți îndeplinești obiective pe care acum nici nu ți le imaginezi și dacă ești hotărât sa depui efort pentru ele in fiecare zi, Florin Pasat este coach-ul care te va ajuta să îți îndeplinești telurile în cel mai scurt timp. Eu sunt dovada vie a acestui lucru
Ana Ilie
zona corporate Londra

Află care este ingredientul care face diferența din succes și eșec și creează-ți viața pe care ți-o dorești!

În momentul de față aproape toate rețetele despre cum să ai succes pornesc de la formula: SUCCES = INFORMAȚIE + MOTIVAȚIE + ACȚIUNE

În fiecare zi mii de oameni se zbat să atingă succesul urmând formula de mai sus și nu reușesc. De ce?

Deoarece lipsește un ingredient important. E ingredientul care face diferența între succes și eșec. Numele ingredientului: convingerile din subconștient care pot fi productive sau neproductive! Acest curs te va ajuta să îți identifici convingerile care te sabotează și cum poți să le înlocuiești cu convingeri care să te propulseze către succesul personal!

La ce să te aștepți dacă aplici tehnicile din curs:

GARANȚIA 100%

Încearcă programul fără niciun risc! Uită-te la primele 2 video-uri și dacă vei considera că acest program nu este pentru tine, că nu rezonezi cu informațiile sau nu îți sunt de folos îți vom returna plata făcută pentru înscriere, fără să solicit o altă explicație. Ai 14 zile pentru a descoperi dacă acest curs pentru tine.

Întrebări frecvente

Acest program te ajută să implementezi noi obiceiuri constructive, care aplicate cu consecvență, de unul singur și după terminarea programului te vor conduce la schimbări esențiale în plan personal.
Nu se întâmplă nimic. Îți vom returna banii în întregime fără nici o explicație.
Există grupul de suport unde poți pune întrebări și îți voi răspunde/lămuri/îndruma – pe tot parcursul programului sunt o persoană resursă pentru tine. Ofer susținere pentru a trece de „Micile Dezastre” – momentul în care renunță aproximativ 95% din cei care încep un program de dezvoltare personala.
Da, programul este accesibil atât celor din București cât și celor din alte orașe, iar înregistrările întâlnirilor vor fi disponibile tuturor participanților.
Da. Există un suport de curs și materiale ajutătoare pe care le vei primi în format electronic.
Structura acestui program este menită să îți ofere toate explicațiile teoretice și practice și te va ajuta să le înțelegi pas cu pas, chiar dacă nu ai citit nicio carte.

Preia controlul asupra experiențelor tale! Nu mai amâna!