DE LA INTENȚIE
LA MANIFESTARE

EȘTI PREGĂTIT SĂ MATERIALIZEZI
CEEA CE ÎȚI DOREȘTI?

DE LA INTENȚIE
LA MANIFESTARE

EȘTI PREGĂTIT SĂ MATERIALIZEZI
CEEA CE ÎȚI DOREȘTI?

CARE ESTE “SECRETUL”? URMĂREȘTE URMĂTORUL VIDEO:

Procesul pentru manifestarea inteNției:

1. Formularea corectă

Conform proverbului ”Ai grijă ce-ți dorești, că se împlinește”, nu vrei ca o intenție formulată incorect să se manifeste în viața ta. În cadrul cursului vei descoperi cei patru factori de care să ții seama pentru a  formula corect intenția pe care vrei să o materializezi.

2. Acceptarea

Afli de ce amâni să lucrezi la intenție ta, chiar dacă e formulată corect și cum să pornești ”motoarele” care să-ți dea energia pentru a lucra la manifestarea ei.

t

3. Convingerile

Te voi învăța să folosești o tehnică simplă cu rezultate dovedite pentru a înlocui convingerile care te sabotează (convingerile contraproductive) cu convingeri care te ajută (convingeri productive).

A

4. Accelerarea rezultatelor

Ne plac rezultatele și ne plac și mai mult rezultatele care vin repede. Vei descoperi cum să accelerezi manifestarea rezulatatelor în viața ta folosind câteva tehnici pe care le predau de ani de zile. 

&

5. Creșterea vibrației

Atragi ceea ce ești. De accea, dacă îți dorești să ai mai mult este nevoie să fii mai mult iar acest lucru îl poți face prin creșterea vibrației. În curs îți voi oferi o metodă concretă pentru a face acest lucru și te voi provoca să o aplici. 

6. Consecvența

Urmând acest curs NU înseamnă că vei putea visa ceva azi și să se materializeze mâine. Ai nevoie de consecvență. Cât și Cum voi povesti în detaliu în curs. 

Fă-ți o prioritate din manifestarea intenției

CE CONȚINE PROGRAMUL

1 X VIDEO INTRODUCTIV

8 x VIDEO CONȚINUT (15-20 MIN./VIDEO)

1 X VIDEO RECAPITULARE

8 X MATERIALE COMPLEMEN-TARE PDF

8 + 2 MATERIALE AUDIO 

CE ABORDEAZĂ FIECARE LECȚIE ÎN PARTE:

1. Setarea corectă a unei intenții

2. Motivația pentru intenție

3. Convingeri productive
și contraproductive (ce sunt, cum ne influențează viața)

4. Tehnica EFT pentru înlocuirea convingerilor contraproductive
cu convingeri productive

5. Tehnica ”Rescrierea scenariului”

6. Recunoștința și Lista de succese

7. Cei 4 Pași pentru accelerarea manifestării intenției

8. Despre perseverență și disciplină pentru manifestarea intenției

DESPRE MINE

Sunt trainer și speaker din 2001. Am început inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, dar apoi am fost prins de virusul „dezvoltării personale”. Am constatat că funcționează doar modele centrate pe „OM” și m-am dedicat artei de a „crește oameni”.

De-a lungul timpului am acumulat expertiză în peste 15000 de sesiuni de coaching unu-la-unu prin care am inspirat oamenii şi i-am motivat să treacă la acțiune.

EXPERIENȚA ÎN CIFRE

Seminarii în 8 ani

Participanți

Workshop-uri în 8 ani

Training-uri în 19 ani

Ore Coaching 1-1

DE LA INTENȚIE LA MANIFESTARE

447 lei

*După ce faci plata, vei avea acces în contul tău la cursul “De la Intenție la Manifestare”.
Autentificarea în cont se face din secțiunea Contul Meu, cu numele de utilizator/email și parola pe care le alegi când faci plata.

Preia controlul asupra experiențelor tale.
Nu mai amâna.

TestimonialE 

Am parcurs cursul in iarna acestui an, in plina pandemie si perioada de restrictii, cunoscandu-l pe Florin Pasat din 2018, de la un workshop live <Atrage Abundenta in Viata Ta>. Am aplicat toate tehnicile invatate si rezultate notabile, in foarte bine, au aparut in viata mea in plan familial si social foarte repede. Am rezonat mult cu tot ce am invatat si m-a fascinat claritatea explicatiilor lui Florin. RECOMAND DIN INIMA CU MARE INCREDERE!!! SUCCES!!!

Andreea Georgescu 

Dacă ar fi să folosesc o singură expresie pentru a descrie experiența mea de coaching cu Florin, aceasta este „a blessing in desguise”, traducerea nu sună la fel de bine, de aceea am ales varianta în engleză:) si anume, o binecuvântare deghizată. Sfaturile lui Florin sunt adaptate obiectivelor mele, îmi oferă soluții sau direcții bazate atât pe experiență cât și informații.  Mi-a oferit resurse, tehnica/metode cât și îndrumări/pași și suport de care am nevoie pentru a-mi face și îndeplini obiectivele și pentru a urmări o strategie de succes. După mai bine de un an de coaching, atitudinea mea față de mine și afacere s-a schimbat cu 180 de grade, creând un echilibru între toate domeniile vieții. Vreau să precizez că Florin nu ia decizii pentru tine, ci te ajută să îți dezvolți modalități de a face față situațiilor prin propriile forțe, ajutându-te cu tehnici, proiecte și informații relevante pentru tine. Recomand cu toată căldura!

Diana Stângă, București – proprietar Bistro Dorobanți

Datorită faptului că mi-am îndeplinit niște obiective foarte înalte și mi s-a deschis o poarta către o carieră la care nu visam, îl recomand pe Florin ca fiind de departe, cel mai bun coach pe care îl cunosc în Romania! Daca vrei să iți îndeplinești obiective pe care acum nici nu ți le imaginezi și dacă ești hotărât sa depui efort pentru ele in fiecare zi, Florin Pasat este coach-ul care te va ajuta să îți îndeplinești telurile în cel mai scurt timp. Eu sunt dovada vie a acestui lucru 

Ana Ilie, Londra, zona corporate

Află care este ingredientul care face diferența din succes și eșec și construiește viața pe care ți-o dorești!

În momentul de față aproape toate rețetele despre cum să ai succes pornesc de la formula:

SUCCES = INFORMAȚIE + MOTIVAȚIE  + ACȚIUNE

În fiecare zi mii de oameni se zbat să atingă succesul urmând formula de mai sus și nu reușesc. De ce?

Deoarece lipsește un ingredient important. E ingredientul care face diferența între succes și eșec.
Numele ingredientului: convingerile din subconștient care pot fi productive sau neproductive!

Acest curs te va ajuta să îți identifici convingerile care te sabotează și cum poți să le înlocuiești cu convingeri care să te propulseze către succesul personal!

La ce să te aștepți dacă aplici tehnicile din curs:

  • Să îți materializezi intenția (pe orice domeniu ar fi ea – bani, relații, sănătate, job, armonie interioară) mult mai repede.
  • Să eviți stresul de a materializa în viața ta ceva ce nu îți dorești.
  • Să înveți tehnici care cer puțin timp pentru a le pune în practică și, în același timp, au efecte extraordinare în viața de zi cu zi.
  • Să înveți tehnici testate și care au rezultate dovedite.
  • Să îți îmbunătățești situația financiară (dacă intenția pe care vrei să o materializezi e pe domeniul financiar).
  • Să îți îmbunătățești relația de cuplu sau a relația cu membrii familiei (dacă intenția pe care vrei să o materializezi este pe domeniul relațiilor).
  • Să îți îmbunătățești starea de sănătate sau a nivelului de energie (dacă intenția pe care vrei să o materializezi este legată de corpul fizic).
  • Să îți diminuezi considerabil stresul cotidian la care ești expus(ă) în această perioadă.

GARANȚIA 100%

Încearcă programul fără niciun risc! Uită-te la primele 2 video-uri și dacă vei considera că acest program nu este pentru tine, că nu rezonezi cu informațiile sau nu îți sunt de folos îți vom returna plata făcută pentru înscriere, fără să solicit o altă explicație. Ai 14 zile pentru a descoperi dacă acest curs pentru tine.

Întrebări frecvente

1. Se vor vedea rezultate la finalul programului? Ce trebuie să fac ca sa îmi îndeplinesc obiectivul?
  • Vei avea rezultate vizibile dacă pui în practică ceea ce vei învăța în curs.
2. Ce se întâmplă după ce se termină programul? Pot continua pe cont propriu sau am nevoie de suport?

Acest program te ajută să implementezi un minim de obiceiuri constructive, care aplicate cu consecvență, de unul singur și după terminarea programului, te vor conduce la schimbări esențiale în planul financiar sau personal. Dacă nu reușești să continui pe cont propriu, poți apela la programul de coaching 1-la-1.

3. Ce se întâmplă dacă nu obțin rezultatele propuse sau dacă nu rezonez cu acest program?

Nu se întâmplă nimic. Îți vom returna banii în întregime fără nici o explicație.

4. Dacă am nevoie de îndrumare, întrebări sau nelămuriri ce se poate face în acest sens?

Îmi poți scrie la adresa contact@atrageabundenta.ro și îți răspund la orice întrebare sau nelămurire ai avea.

5. Există și materiale scrise de suport pe care să le putem citi oricând avem nevoie?

Da. Există și materiale complementare video-urilor pe care le vei găsi în platformă de curs.

6. Dacă nu am auzit niciodată de informațiile și exercițiile din curs, trebuie să fac ceva înainte să le pot înțelege? Trebuie să mă pregătesc cu ceva sau să citesc cartea/cărțile?

Structura acestui program este menită să îți ofere toate explicațiile teoretice și practice și te va ajuta să le înțelegi pas cu pas, chiar dacă nu ai citit nicio carte.

*După ce faci plata, vei avea acces în contul tău la cursul “De la Intenție la Manifestare”.
Autentificarea în cont se face din secțiunea Contul Meu, cu numele de utilizator/email și parola pe care le alegi când faci plata.