Eliberează Blocajele și Accelerează Manifestarea Intențiilor Financiare pentru 2024 – Workshop cu Florin Păsat și Dorela Iepan

Eliberează blocajele financiare: Ai setat intenții, dar simți că acestea întâmpină blocaje în manifestare? Acest atelier te va ghida în descoperirea și eliminarea acestor blocaje, creând spațiul necesar pentru manifestarea intențiilor tale financiare în 2024.

Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, începând cu ora 10:00

Durata: 3 ore

Ceea ce Vom Face în Atelier:

Structura atelierului

Introducere
Motivul Atelierului: Explorăm împreună de ce intențiile nu se îndeplinesc și învățăm cum să le setăm corect.
Exerciții Practice
* Setarea corectă a intențiilor.
* Eliberarea emoțiilor captive legate de intenții.
10 minute
Pauză de Hidratare
10 minute
Conștientizare și Schimbare
* Rolul credințelor în crearea realității.
* Identificarea și eliberarea credințelor limitative.
Integrare și Discuție
Încheierea atelierului cu discuții și răspunsuri la întrebări.
Importanța Atelierului:

Descoperă cheile care te vor ajuta să depășești obstacolele și să transformi intențiile în realitate. Acest workshop te învață să navighezi emoțiile, să setezi intenții puternice și să eliberezi blocajele pentru a-ți atinge obiectivele financiare.

Despre gazdele evenimentului

Dorela Iepan - Energy Healer

Expertiză:
Experiență:

Peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1.

Misiune:

Transformarea vieților și relațiilor pentru o viață în armonie, iubire și fericire.

Florin Păsat – Antreprenor, Trainer, Speaker

Expertiză:
Experiență:

Începând inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, Florin a constatat că funcţionează doar modele centrate pe OM şi s-a dedicat “artei de a crește oameni”.

În anul 2012 a decis să combine experienţa de viață acumulată în procesul evoluției personale cu abilităţile de trainer şi speaker şi în acest fel a luat naştere proiectul “Atrage Abundența În Viața Ta!“, proiect care are ca scop să la prezinte oamenilor cele mai simple tehnici pentru a avea o viață abundentă și împlinită pe cele patru domenii importante ale vieții: financiar, relații, sănătate, armonie interioară.

În cei peste 11 ani care au trecut de la de la începutul proiectului Florin a vorbit în fața a mai mult de 50.000 de persoane, inspirându-le și motivându-le să acționeze pentru a-și atinge obiectivele. A acumulat peste 5.000 de sesiuni de coaching unu-la-unu în programele plătite și alte zeci de mii de sesiuni oferite bonus participanților la programe.