Descarcă ghidul GRATUIT

4 pași prin care să-ți creezi realitatea pe care ți-o dorești

Manifestă o viață pe care o iubești folosind o metoda simpla de (dez)activare a tiparelor mentale chiar dacă ai mai încercat strategii de dezvoltare personală fără succes

*Metoda se bazează pe un fel de ”agricultura mentală” prin care poți planta semințe pentru a obține orice îți dorești.


Imaginează-ți că ai la dispoziție o singură metodă, al cărei succes depinde 100% de tine, cu care îți poți îndeplini orice obiectiv îți propui (financiar, carieră, relații, pacea minții, etc.). Și funcționează negreșit, dacă îi aloci consecvent puțin timp.

„Atunci când vrei să vezi dacă un principiu funcționează sau nu uită-te la natură. Dacă îl vei regăsi în natură înseamnă că va funcționa și în afacerea ta sau în viața de zi cu zi”.- T. Harv. Ecker

Exemplul la care el se referea era că un pom nu rodește peste noapte. E nevoie să-l sădești, să ai grijă de el și apoi va rodi. La fel și cu afacerea ta, relația ta, starea ta de sănătate. Plecând de la această idee, vei descoperi în acest ghid o imagine de ansamblu a evoluției tale (ceea ce se denumește acum cu termenul general de „dezvoltare personală”) folosind ca metaforă grădinăritul.

Te ajută să înțelegi:

DE CE ESTE DIFERITĂ ACEASTĂ METODA?

Cine sunt

Sunt autor, trainer și speaker cu peste 20 de ani experiență în domeniul „dezvoltării personale”. Cartea mea, WOW - Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită, a devenit bestseller pe Amazon la doar 2 săptămâni de la lansare și a ajuns în mâinile a mii de oameni. De-a lungul timpului am vorbit în faţa a mai mult de 50.000 de persoane inspirându-i şi motivându-i să treacă la acțiune, să devină acea versiune a lor pe care o credeau posibilă doar în vise. Am creat acest GHID pentru a te ajuta și pe tine să treci la acțiune și să obții succesul acela pe care ți-l dorești și pe care îl meriți! Și știu că în timp ce faci asta vei contribui la schimbarea în bine a comunității în care trăiești.

Sunt aici pentru tine! Florin

Cuprinsul Ghidului

Grădinăritul și dezvoltarea personală
Cum funcționează semințele (tiparele mentale)
Legile semințelor mentale
Metoda celor 4 Pași pentru a avea orice îți dorești în viață
Semințe (tipare mentale) specifice pentru fiecare obiectiv
  • Financiar
  • Sănătate
  • Relații
  • ncredere în sine
  • Descoperă ghidul

    Acest GHID a fost creat pentru a te ajuta să obții succesul pe toate planurile: abundență financiară, o carieră care să te împlinească, să îți găsești partenerul de viață potrivit, să ai relații împlinite atât în plan personal cât și profesional, să fii sănătos fizic dar și mental emoțional, să dobândești liniștea interioară și nu în ultimul rând să ajuți la schimbarea în bine a comunității în care trăiești.