Program Gratuit cu Florin Păsat

Coșul abundenței

19-22 septembrie 2022, 4 sesiuni LIVE într-un Grup Privat de Facebook

De la rădăcină la roade: descoperă semințele mentale care îți garantează succesul! Participă la o experiență LIVE de 4 zile, în care vei învăța cum poți avea mereu recolte bogate și coșul abundenței plin.

Înregistrează-te GRATUIT

De 10 ani

promotor al Proiectului creat de el ”Atrage Abundența în Viața Ta”

Peste 50.000

de participanți la experiențele organizate de către Florin

Peste 5000 de sesiuni

1 la 1 cu clienți din toată România și nu numai

De ce te trezești, la finalul lunii, că ți se scurg banii printre degete, în loc să ai coșul abundenței plin?

Final de lună. Facturile au ajuns în cutia poștală. Cel mic jelește după o jucărie din reclame, salvezi link-uri de vacanțe în care nu reușești să ajungi, iar mașina a început să troncăne suspect. Știi clar ce-ți trebuie, așa-i?

Robinetul ăla miraculos, din care curg non-stop bani!

Și nu numai că nu îl ai, dar cum naiba se face că, după o lună de alergat în toate direcțiile, nopți nedormite și zeci de ore de muncă grea, sute de conversații cu clienții și nelipsitul dat peste cap să rezolvi o nemaifăcută fix vinerea seară, tragi linie te alegi cu mai nimic?

Este timpul să afli adevăratele legi care guvernează cauzalitatea din jurul nostru!

De ce ai nevoie de asta? Păi hai să ne gândim: știi oameni care muncesc pe rupte dar nu au bani? Știi, mai mult ca sigur.
Dar unii care pare că se duc în vacanță și au venituri uriașe, știi? Știi și din aceștia! Știi și oameni care au bani mulți, dar nu reușesc să se aleagă cu nimica? Da, da, pe acolo ești și tu!

Deci nu există o relație directă între cât de greu muncești și câți bani ai, da?

Atunci poate are legătură cu domeniul de activitate? Sau cu câte clase și diplome ai? Ori despre produse, servicii sau partea de lume în care ești?

Nu! Nu au nici acestea nicio legătură, căci oameni săraci care muncesc din greu sau bogați care freacă menta sunt peste tot!

În perioada 19-22 septembrie 2022 te invit la o experiență ONLINE și GRATUITĂ, în care vei afla care sunt cele mai probabile motive pentru care nu ai reușit sa umpli coșul abundenței nici în acest an, cum să aplici legile cauzale în afacerea și viața ta!

Experiența se desfășoară într-un grup privat pe Facebook.

Pregătește-te să înlocuiești plasa cu care vii de la magazinul din colț, cu un coș nelimitat al abundenței.

Ziua 1 - Cum îți creezi realitatea? Legea cauzei și a efectului și ce sunt semințe mentale.

În prima zi din Program vei afla care este modul în care creăm realitatea din jurul nostru și cei 4 pași prin care putem interveni să facem schimbări. Stai cu mine până la finalul sesiunii și vei primi o temă pentru acasă care să te ajute la implementarea acestor concepte.

Ziua 2 - Studii de caz ale antreprenorilor care au atins obiective financiare folosind sistemul cauzal al semințelor

În a doua zi din Program vei vedea oameni din țara noastră, care au aplicat acest sistem, chiar și în perioada grea a pandemiei și a războiului și au avut rezultate la care nici ei nu se așteptau. Pare prea frumos să fie adevărat? Nicidecum! Datele lor sunt disponibile public! Și vei primi și tu o nouă temă, care să te ajute să pornești la acest drum.

Ziua 3 - Gânduri, vorbe și acțiuni care generează abundență financiară/pierderi financiare

După ce ai aflat legea pe baza căreia funcționează totul în realitatea acestei lumi și ai văzut cum poți începe și tu, e timpul să afli modalitatea de a curăța drumul de blocajele care acum te fac să pierzi banii pe care îi câștigi din greu. Afli tehnica și vei avea ca temă să îți faci propriul plan de implementare a ei.

Ziua 4 - Descoperă drumul de la semințe la roade bogate și umple coșul abundenței

Ca orice grădinar priceput, ai nevoie să știi care sunt solurile fertile în care semințele tale să crească și cum să le îngrijești - cu fertilizatori, apă și soare în cantități potrivite - ca semințele să fie mai puternice și să rodească mai rapid și mai bogat. Îți pregătesc o surpriză, o meditație puternică și specială, la care până acum a avut acces un număr mic de persoane care a lucrat cu mine în programele de business coaching.

Înscrie-te gratuit în Program și fă primii pași spre abundența din viața ta!

Câteva motive pentru care să te înscrii în această experiență

Câteva motive pentru care să te înscrii în această experiență

Înainte să atrag abundența financiară în viața mea, am atras datorii în valoare de peste 60 mii Euro

Numele meu este Florin Pasat, sunt trainer, coach, speaker fondator și promotor al Proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta” – probabil primul proiect din România pe acest subiect.

Dar coșul meu nu a fost nici el plin, de la bun început. Ba chiar a fost foarte gol, căci am dat faliment într-o afacere care ar fi trebuit să-mi aducă independență financiară.

Eșecul a fost cu atât mai dureros cu cât știam domeniul și chiar îi instruisem pe alții care făceau acea afacere. Sunt genul care pune baze solide în ce face, așa că nu se punea problema că nu știu în amănunt management și marketing. În primele 6 luni de la începutul afacerii eram pe locul 5 la nivel național, în fața altor 35 de persoane care aveau aceeași afacere ca și mine.

Un an mai târziu, după acele 6 luni, am reușit anti performanța unui cont nu doar gol, ci pe minut cu peste 60.000 eur.
Și în acel moment m-am întrebat:

”Cum am ajuns aici? Eu, care știu totul despre afaceri, muncesc atâta, ba îi învăț și pe alții, am dat faliment! Iar alții, care nu știu sau fac nici pe jumate cât mine, câștigă bani mai mulți, în aceeași țară, cu aceeași afacere?”.

Am căutat ceva timp motive și greșeli pe care le-am făcut. Am vânat vinovați și am arătat cu degetul către alți responsabili. 
Mi-a luat 5 ani să mă prind că, oricât încerc să îi schimb pe alții, să mă revolt împotriva sistemului sau să mă vait, totul se întorcea la mine. 

Deciziile și acțiunile mele, ceea ce credeam despre ce se întâmplă, totul pornea de la o premisă greșită. Legăturile pe care le făceam între efectele pe care le experimentam și cauze erau complet eronate.

Am început să studiez idei dincolo de tehnicile de management, analizele reclamelor și cifrele din vânzare. Așa am deschis ușa către universul puterii invizibile din mintea noastră. Am reușit să pun cap la cap toate informațiile, în forma simplă și de impact în care sunt acum – proces, tehnici și instrumente – și în ianuarie 2012 am decis să combin totul în proiectul ”Atrage Abundența în Viața Ta!”

În acest moment proiectul se desfășoară online și sunt aici să demonstrez, cu nivelul actual al afacerii mele, că lucrurile pe care le susțin chiar funcționează. Nu sunt toate doar lapte și miere, muncesc în continuare, dar trendul este mereu crescător.

Îți ofer în acest curs tehnicile cele mai simple, eficiente și cu rezultate dovedite pentru a avea mai mulți bani, relații împlinite, un corp plin de energie, armonie interioară – un coș al abundenței cu siguranță!

Iată câțiva din oamenii ale căror grădini sunt acum abundente și hambarele pline pentru orice iarnă ar veni

Acum ca citesc emailul tau, ma bucur ca am intrat in programul tau de coaching. Nici nu stiam ce nu stiam, eram incantata si numai de workshop, dar ce valoare incomensurabila am primit dupa programul de coaching – nu o pot compara cu nimic. Ma bucur ca am avut inspiratia de a merge mai departe cu programul si nu m-am oprit doar la workshop. Am avut parte de o transformare enorma, de la disciplina in viata profesionala, cat si in relatia cu partenerul, am avut o gramada de constientizari, si in plus, dat fiind ca acum chiar inteleg ca tot ce mi se intampla e din cauza sau datorita mie, traiesc mai impacata si linistita pe partea emotionala. Multumesc Florin pentru tot 🙏🙏🙏 si m-as bucura ca si altii sa fie deschisi si sa profite de ghidarea ta.
Adina Vornicu
Interacțiunea cu Florin Păsat este transformațională. Cu instrumente simple și ușor de utilizat, Florin te face să pui reflectoare acolo unde e întuneric astfel încât să ajungi la claritate. După programul cu Florin Păsat am înțeles exact cum stau și ce am de făcut pentru o viață împlinită din toate punctele de vedere.
Liliana Babiciu
Baia Mare, proprietar firmă transport

Tu alegi dacă te vei hrăni cu fructele dulci ale prosperității afacerii tale!

Prin participarea ta în experiența LIVE care urmează, ai șansa să începi drumul către o nouă viață, pe care ți-ai dorit-o mereu!

Înscrie-te în Programul Gratuit, participă la cele 4 întâlniri LIVE și începe drumul spre succes.

Tu alegi din care categorie faci parte!