PDF

Ghidul complet cu recomandări testate pentru a-ți construi o viață plină de împlinire

Această carte cuprinde un set de tehnici care te ajută să îți schimbi percepția despre abundență în toate planurile importante: BANI-RELAȚII-SĂNĂTATE.

37 lei. Include și bonusuri audio & video

Ce afli din această carte în format PDF?

De ce am scris această carte?

Deși există o mulțime de soluții la problemele noastre, de cele mai multe ori „rețetele clasice” abordate nu se potrivesc tuturor în atingerea obiectivelor.

Scopul pentru care am scris această carte este pentru a te ajuta să obții succesul pe toate planurile:

Ce pierzi dacă nu afli și nu pui în aplicare
recomandările din carte?

Timp prețios

Una din lecțiile foarte importante în managementul finanțelor îl reprezintă TIMPUL. Cu cât conștientizezi mai mult anumite dificultăți pe care le întâmpini în gestionarea finanțelor personale și le rezolvi, cu atât vei câștiga mai mult.

Bani

În multe cazuri dacă nu ai anumite cunoștințe despre investiții și un randament financiar ridicat, poți pierde foarte mulți bani în încercarea de a-ți satisface toate nevoile.

Oportunități

Oportunitățile pot trece pe lângă tine dacă nu ai un instinct precoce care să te ajute să le identifici. În această carte poți afla metode prin care poți identifica oportunități de dezvoltare atât în direcția finanțelor cât și în viața personală

Ce spun cei care au cumpărat deja cartea

Această carte este pentru tine numai dacă îți dorești:

Pe lângă cartea în format PDF, îți ofer extra:

3 x Materiale Video

De aprofundare a cunoștintelor acumulate din cartea în format PDF pe tema “Cum să generezi prosperitate în viața ta într-un timp mai scurt decât te aștepți”

7 x Materiale Audio

Conversație între Florin Păsat și Cristi Carstoiu, completări ale cursului Atrage Abundența în Viața Ta

Pentru a accesa materialele este necesară crearea unui cont înainte de procesarea plății. După efectuarea plății ai acces instant la toate materialele în secțiunea „Contul meu”.

Cine sunt

Numele meu este Florin Păsat și sunt trainer & speaker din anul 2001.

Am început inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, iar apoi am fost prins de virusul „dezvoltării personale”. Am constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi m-am dedicat artei de a „crește oameni”. De-a lungul timpului am vorbit în faţa a mai mult de 50.000 de persoane inspirându-i şi motivându-i să treacă la acțiune.

Am acumulat expertiză în peste 6000 de sesiuni de coaching unu-la-unu și în multe alte mii de sesiuni de coaching oferite gratuit.

Bestseller AMAZON în primele 2 săptămâni de la lansare

Ghidul complet cu recomandări testate pentru a-ți construi o viață plină de împlinire

Un ghid complet pentru a trăi o viață prosperă și abundentă atât în plan personal cât și în plan financiar în format PDF