Convingerile sunt gânduri pe care le crezi adevărate. „Domiciliul” convingerilor este în subconştient. Subconştientul este acea parte a minţii care face ca noi să acţionăm în plan fizic.

Convingerile nu sunt adevărate sau false, corecte sau greşite; sunt doar opinii foarte puternice.

Sunt ca nişte ochelari de soare prin care privim lumea şi din această cauză o percepem nu aşa cum este în realitate ci aşa cum suntem noi.

Convingerile sunt doar SUPORTIVE (te ajută să-ţi realizezi obiectivele) sau NE-SUPORTIVE.

De cele mai multe ori nu eşti conştient de convingerile tale. Acestea s-au înrădăcinat în subconştient şi de acolo îţi conduc viaţa literalmente fără ca tu să poţi controla ceva. Dacă vrei să ai o idee despre felul convingerilor pe care le ai, doar uită-te la rezultatele prezente acum în viaţa ta. Vei acţiona sau nu vei acţiona în concordanţă cu convingerile predominante şi aceste acţiuni vor crea rezultatele în realitatea ta fizică.

Mintea „gândeşte” în imagini. Fiecare gând, fiecare convingere, are propria reprezentare ca imagine în baza de date pe care o deţine subconştientul.

Ca urmare a acestei imagini (de care, din nou, nu eşti conştient), porţi hainele pe care le porţi, îţi porţi părul aşa cum îl porţi acum, ai mersul, timbrul vocal, atitudinea pe care le ai acum.

Legea Primordială a Universului este: totul e Energie. Energia e caracterizată de doi parametri: frecvenţă şi putere. Aşa cum ştii, frecvenţele de acelaşi fel rezonează sau, altfel spus, se atrag.

Fiecare convingere pe care o ai

e un generator de energie.E ca un post de radio care emite. Are o frecvenţă şi o putere. În acelaşi timp e şi ca o antenă care recepţionează.Dacă eşti acordat puternic pe o anumită frecvenţă vei atrage în viaţa ta energie de acelaşi fel care se va manifesta în plan fizic în evenimente, oameni, lucruri care vor rezona

cu aceasta frecvenţă.

Banii sunt energie. Au o anumită frecvenţă. Pentru a avea banii pe care îi doreşti e nevoie să rezonezi cu această energie.

Iar tu spui acum „Dar eu îmi doresc bani”. Asta e o afirmaţie la nivel conştient, şi nu conştientul e cel care guvernează realitatea fizică. Realitatea fizică e guvernată de subconştient. La nivel de subconştient imaginea asociată cuvântului bani ar putea să fie una de vibraţie joasă. Mai precis, dacă ai auzit în copilărie „Nu avem bani”, „Banii nu ajung niciodată”, la auzul cuvântului „bani” se va declanşa în tine vibraţia sărăciei şi ca urmare vei atrage sărăcie în viaţa ta

Uneori e destul de dificil să identifici convingerile cu adevărat declanşatoare ale rezultatelor tale. Nu uita, vezi lumea prin proprii ochelari de soare. Ai nevoie de cineva din exterior să-ţi spună ce culoare au ochelarii pe care îi porţi.

Îţi poţi dea seama care sunt convingerile tale dacă eşti atent atunci când spui diverse fraze în conversaţii.

De exemplu, te poţi auzi pe tine sau pe cei din jurul tău spunând „E greu să faci bani”, „E nevoie de bani ca să faci bani” şi aşa mai departe.

Alteori lucrurile sunt mai subtile. Dacă ai auzit „Cine are noroc la bani nu are noroc în dragoste” – şi a devenit una din convingerile tale, atunci, pentru că vrei să ai noroc în dragoste la nivel de subconştient vei alunga banii (vei atrage în viaţa ta situaţii care te vor face să cheltuieşti banii strânşi).

O modalitate prin care poţi lua controlul asupra vieţii tale este să-ţi construieşti convingeri suportive. „Hrănind” aceste convingeri cu energie le vei face mult mai puternice decât convingerile ne-suportive şi atunci acestea din urmă îşi vor diminua influenţa asupra ta.

Îţi propun câteva convingeri pe care să le sădeşti în subconştientul tău:

Sunt liber financiar” – adică abilitatea de a trăi stilul de viaţă pe care ţi-l doreşti fără a fi nevoie să munceşti sau fără a depinde de cineva pentru asta. Venitul care vine fără a munci se numeşte „venit pasiv”. Libertatea financiară poate fi redefinită: VENIT PASIV > CHELTUIELI

Am un excedent lunar de …. EUR” – E foarte important să-ţi setezi EXCEDENTUL (Excedent=Venit – Cheltuieli), nu VENITUL lunar (chiar şi cel pasiv). De ce? S-ar putea să ai o convingere de care nu ştii şi care să atragă în viaţa ta situaţii prin care să cheltuieşti tot venitul pasiv, indiferent de mărime.

Sunt creatorul vieţii mele. Sunt creatorul succesului meu financiar“.

Banii sunt importanţi, banii înseamnă libertate şi banii fac viaţa mult mai plăcută

Devin bogat făcând ceea ce îmi place” Dacă ai o problemă cu definiţia cuvântului „bogat” (de cele mai multe asociem cuvântului „bogat” o persoană care are doar bani mulţi şi atât) înlocuieşte cuvântul „bogat” cu „prosper” sau spune „Obţin abundenţa făcând ceea ce îmi place“.

Aduc valoare şi bucurie în viaţa oamenilor“.

Muncesc pentru că aleg să fac asta, nu pentru că trebuie“.

Cum poţi să sădeşti aceste convingeri? În workshop-ul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” sunt prezentate mai multe tehnici. Aceste tehnici trebuie exersate în workshop (nu poţi învăţa judo citind o carte de judo). Tehnicile pe care le exersăm în workshop sunt: Declaraţiile, Re-scrierea scenariului, Vizualizare, Re-programare vizuală, Re-programare subliminală, EFT, Durere/Plăcere, VAKS.
Despre aceste tehnici într-un post viitor.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Articole relevante

BLOG

Sistemul bate talentul

Ce legătură este între principiile pe care le prezint în proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” şi show-urile „X-Factor” şi „Vocea României”? Ideea principală în

Read More »