Pentru Jenica şi Cristi, cu dragoste.

„Your ancestors are here and they keep their finger crossed and hope you get it and start to clean”. A fost fraza pe care am auzit-o în 2009 la cursul de ho’oponopono cu Mabel Katz. Într-o traducere aproximativă cuvintele înseamnă „Strămoşii voştri sunt aici cu voi şi ţin pumnii strânşi să înţelegeţi despre ce e vorba şi să începeţi să curăţaţi”.

Mabel se referea atunci la curaţirea emoţiilor negative din subconştient cu ajutorul tehnicii ho’oponopono şi atunci am auzit prima dată ideea că emoţiile negative se transmit din generaţie în generaţie şi că, atunci când scoţi o emoţie negativă din corpul tău ea este eliberată nu doar din sufletele strămoşilor tăi dar şi din corpul urmaşilor tăi (copii şi nepoţi).

Am auzit din nou aceaşi ideea la trainingul „Milionaire Mind Intensive” în 2011 când T. Harv Ecker a spus că motivul pentru care naţiunea americană este mai prosperă decât alte naţiuni este faptul că nu are în spate sutele de ani de zbatere economică pe care le au alte popoare, cum ar fi cele din Europa de Est.

Sunt de acord cu perspectiva lui Daniel Zărnescu care spune că Moise a trebuit să stea 40 de ani în deşert cu cei pe care i-a eliberat pentru că a fost nevoie de două generaţii pentru ca să dispară conştienţa sclaviei din corpurile sclavilor evrei.

În cartea sa, „Codul emoţiilor” Nelson Bradley explică în ce fel poţi să afli extrem de precis de la a câta generaţie de strămoşi ai moştenit o anumită emoţie negativă, în ce fel poţi s-o elimini din corpul tău şi, după ce ai eliminat-o din corpul tău această emoţie s-a eliberat din toată linia de strămoşi şi din toată linia de descendenţi.

În mai 2014 am participat la seminarul „Journey Intensive” ţinut de Brandon Bays, autoarea cărţii „Călătoria”. Brandon are origini româneşti, bunica ei fiind născută la Boldeşti lângă Ploieşti. Şi m-au trecut fiorii în momentul în care Brandon a condus o meditaţie ghidată destinată eliminării din celulele corpului nostru a conştienţei sărăciei şi asupririi care a fost transmisă din generaţie în generaţie de pe vremea când strămoşii noştri erau cotropiţi şi roadele muncii lor le erau furate.

Realitatea pe care o experimentăm este manifestarea imaginilor din subconştientul nostru. Ca naţiune, avem o imagine comună (Jung vorbeşte despre „subconştientul comun”) despre a fi furaţi şi a se profita de noi şi de munca noastră. Este motivul pentru care experimentăm acest lucru ca naţiune. Şi această conştienţă a celui furat a fost transmisă din generaţie în generaţie prin vibraţiile pe care părinţii le-au transmis mai departe copiilor lor şi tot aşa până a ajuns la cei care trăim astăzi.

Promovez ideea că situaţia economică pe care o experimentăm se va îmbunătăţi în momentul în care 10% din populaţia României (e masa critică pe care studiile au determinat-o ca fiind necesară pentru schimbări sociale) se va elibera de această conştienţă a celui căruia i se fac nedreptăţi.

Ca urmare, în workshop-ul „Atrage Abundenţa” atunci când încep să vorbesc despre tehnicile de curăţare a subconştientului de convingerile limitative şi de emoţiile negative am început să folosesc ca introducere fraza pe care am auzit-o de la Mabel acum 5 ani „Strămoşii voştri sunt acum cu voi în această cameră şi ţin pumnii strânşi să începeţi să folosiţi aceste tehnici”.

Am povestit cele de mai sus ca o introducere la o întâmplare pe care am experimentat-o zilele trecute.

Pe 7 iulie 2014, am primit următorul e-mail

 Sunt de la tara,as dori sa organizez un seminar si un workshop cu d-voastra. Cate persoane sunt necesare,care este suma de platit,in ce perioada se poate face? Am vazut programul d-voastra pana in iulie.Sunt din judetul Bihor,loc.Cimpani,cam 90 km de la Oradea inspre Arieseni.Multumesc!

Când am citit prima dată mesajul am crezut că e o glumă. Dar am răspuns serios. Am transmis calculele, condiţiile, am propus sa avem seminarul gratuit şi workshop-ul în zile consecutive şi, ca să văd până unde merge „gluma”, am solicitat un avans de 40% din suma calculată. Am primit imediat răspunsul.

 Buna Florin,

Este bine asa. Sala in care facem seminarul si workshop-ul  nu are video-proiector si flipchart ,te rog sa aduci tu. Trimite contul bancar pentru avans, il voi plati eu,iar tu il vei inapoia dupa ce vor plati oamenii -esti de acord asa? As vrea sa fac cateva afise si cateva invitatii pentru eveniment,pot sa folosesc una din imaginile de pe DVD-urile tale?

Am trimis contul pe e-mail şi am primit banii 2 zile mai târziu.

Ca să scurtez povestea, am ţinut seminarul gratuit şi workshop-ul într-o sală de clasă a şcolii cu clasele I-VIII din Cîmpani. La seminar au participat aproape 50 de persoane care, după o zi de lucru s-au îmbrăcat elegant şi la ora 18.30 umpleau sala de clasă. A doua zi la workshop au participat 18 persoane.

Ar fi foarte multe de povestit despre acest eveniment pentru că sunt multe lecţii care s-au arătat în acest week-end.

Într-o singură frază pot spune că a fost vorba despre ce poate face determinarea pusă în folosul unui scop înalt şi despre miracolele care se întâmplă atunci când te încredinţezi Divinăţii.

Ajungem însă la întâmplarea pe care vreau să o povestesc.

Vine momentul în care prezint tehnicile de eliminare a convingerilor limitative şi a emoţiilor negative. Şi deschid gura să spun fraza de introducere „Strămoşii voştri sunt acum cu voi în această cameră …”. Nu apuc să scot niciun sunet pentru că părul mi se ridică brusc pe mână.

Îmi dau seama că în acea sală de clasă sunt tablouri cu cei mai mari conducători ai poporului român: Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul, Iancu de Hunedoara, Constantin Brâncoveanu. Sunt doar câţiva pe care mi-i aduc aminte, pentru că erau portrete pe toţi pereţii sălii de clasă.

Da, strămoşii noştri sunt cu noi.

Şi ei ar vrea să ştii că doresc ca tu să te eliberezi de emoţiile negative şi convingerile limitative pe care, fără să vrea, ţi le-au transmis. Şi, eliberându-te tu, să-i eliberezi şi pe ei. Şi pe toţi cei care vor urma din tine.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 răspunsuri

  1. Am participat si eu la acest eveniment, si pot sa spun ca, Florin m-a facut sa constientizez foarte multe lucruri, de aceia tin sa multumesc ca sa gandit sa faca asa ceva si astfel ajuta foarte multi oameni……Multumesc, multumesc ,multumesc!

Lasă un răspuns

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Articole relevante

BLOG

Sistemul bate talentul

Ce legătură este între principiile pe care le prezint în proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” şi show-urile „X-Factor” şi „Vocea României”? Ideea principală în

Read More »