Înscrierile se închid Miercuri, 14 mai - ora 23:59

Peste 7000 de persoane au participat la seminariile și programele lui Florin Păsat.

Pentru persoanele care își doresc prosperitate financiară, indiferent de condițiile economice

Atrage Abundența în Vremuri cu Provocări

Descoperă tehnici și metode eficiente, cu ajutorul cărora poți să-ți schimbi situația financiară actuală.

Nu mai lăsa banii să fie mereu o problemă în viața ta.

Fă astăzi primul pas spre bunăstarea ta și a familiei tale.

Florin Păsat - Antreprenor, trainer, speaker din 2001 și autorul cărţii „WOW! Noul ghid ca să trăieşti acum o viaţă abundentă şi împlinită.”

Program ONLINE

Data începerii: 16 mai 2024

Durata programului: 7 săptămână + 1 BONUS

Ai acces pe viață la toate materialele

7 întâlniri live săptămânale:

1 oră – Explicarea conceptelor și a metodelor de lucru.

30 min – Exerciții în care folosim metodele explicate.

30 min – Întrebări și răspunsuri și tema de lucru.

Primești suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

Îndrumare și susținere din partea mea pe toată perioada programului

Nu poți participa live? Primești înregistrarea.

Rezultatele celor care lucrează cu Florin Păsat

Cosmin

Ioana

Înscrie-te în Programul Atrage Abundența în Vremuri cu Provocări și descoperă metode rapide, eficiente și sigure care te ajută să:

Asigură-te că viitorul tău și al familiei tale este în siguranță! Acest program te ajută să depășești blocajele financiare și să transformi provocările în oportunități.

Ia acum decizia de a începe să-ți construiești viața pe care o dorești!

Sunt Florin Păsat,

Antreprenor, trainer, speaker din 2001 și autorul cărţii „WOW! Noul ghid ca să trăieşti acum o viaţă abundentă şi împlinită.”

Adesea povestesc cum am fost extrem de norocos să eşuez spectaculos într-o afacere care ar fi trebuit să-mi ofere libertate financiară.

Acest eşec a fost norocos pentru mine pentru că m-a făcut să-mi pun întrebări. Ce mi s-a întâmplat? Care a fost cauza eşecului, deşi condiţiile erau favorabile? Cum de alte persoane mai puţin pregătite decât mine continuau să aibă succes în afacerea respectivă?

A urmat o perioadă de 6 ani de studiu intens al Legilor Universale, participări la evenimente cu experţi în domeniu (Tony Robbins, T. Harv Ecker, Mabel Katz, Mike Dooley, Bob Proctor, Joe Vitale, John Maxwell, Robert Cialdini) perioadă în care am testat modul în care funcţionează aceste legi.

În anul 2012 am decis să combin experienţa acumulată în această perioadă cu abilităţile de trainer şi speaker şi în acest fel a luat naştere proiectul „Atrage Abundenţa în viaţa Ta!”

Scopul proiectului „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” este să le ofere oamenilor cele mai simple și în acelaşi timp cele mai eficiente tehnici prin care să-şi îmbunătăţească viaţa pe cele trei domenii importante ale vieţii: financiar, relaţii, sănătate.

Programul ,,Atrage Abundența în Vremuri cu Provocări”

INTEGRAL

Economisești 223 lei la plăta integrală până în 14 mai.

2477 lei

RATE

Azi plătești 1350 lei! Peste 1 lună plătești încă o rată de 1350 lei.

1350 lei x2

Vrei să plătești în rate? Trimite email la contact@florinpasat.com

Ai în fața ta o decizie importantă:

Poți să-ți găsești scuze și motive. Rezultatul: nu faci nimic pentru a îți schimba situația financiară actuală și rămâi blocat la acest nivel.

Sau poți să acționezi acum: Te înscrii în program și începi să-ți construiești viața pe care o dorești.

BONUS ACȚIUNE RAPIDĂ

Înscrie-te în program până joi, 9 mai , 23:59 și primești un BONUS EXCLUSIV în valoare de 900 lei

2 SESIUNI DE COACHING 1 LA 1

Coachingul este calea de mijloc între două direcții extreme ale dezvoltării personale: gândirea pozitivă fără o bază solidă și terapia fără un obiectiv specific.

Acesta te susține și te îndrumă, atât pentru a rezolva problemele emoționale prezente sau din trecut, cât și pentru a avea o atitudine productivă: să îți stabilești un obiectiv, pe care să-l atingi.

În cadrul acestor sesiuni de coaching bonus ne vom concentra pe nevoile tale personale.

Vom discuta despre provocările pe care le întâmpini și îți voi explica, pas cu pas, cum să particularizezi tehnicile învățate în cadrul programului pentru a se plia pe situația ta particulară.

La finalul acestor sesiuni vei avea o direcție clară și un plan de acțiune specific.

Important de știut este faptul că tehnicile învățate în acest program pot fi folosite pentru îndeplinirea obiectivelor pe toate planurile: atât financiar, cât și pe plan relațional sau pentru sănătate.

100% Garanție, Zero Riscuri pentru tine

Informațiile din acest program sunt valoroase și te vor ajuta să îți atingi obiectivele financiare, într-un mod simplu și rapid.

Toate metodele pe care le vei învăța au fost validate de mii de oameni, care au participat la seminariile și programele mele și au obținut rezultatele dorite.

Dacă totuși, după ce ai participat la 3 sesiuni, consideri că ceea ce ai învățat nu îți este de folos și nu ți se potrivește, îți returnez banii, fără să îți cer explicații.

Iar tot ce ai învățat până atunci e gratuit!

Asta înseamnă că nu ai nimic de pierdut!

Acționează chiar acum și scapă de grija banilor; descoperă cum să obții prosperitatea dorită.

Ce ai de pierdut dacă nu te înscrii

Nu lăsa problema banilor să îți fure împlinirea. Dă-ți voie să mergi pe calea prosperității și învață cum să generezi abundență în vremuri cu provocări. 

Bani

orice problemă pe care nu o rezolvi urgent îți va scoate din buzunar mult mai mulți bani decât investiția financiară minimă pentru acest program

Timp

vei continua să cauți soluția în exteriorul tău, când de fapt, soluția e în interiorul tău, doar că încă nu ai făcut alegerile potrivite

Liniște

până vei găsi soluția potrivită, stresul actual se va amplifica, iar efectele negative se vor vedea tot mai mult în viața ta personală, carieră și sănătatea ta

Libertate

s-ar putea să nu mai ai această oportunitate prea curând, iar povara banilor te va ține înlănțuit și îți va răpi lucrurile din viață care îți aduc bucurie

Cum va arăta viața ta în urma cursului

Ai întrebări la care ai nevoie de un răspuns?
Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări: