Florin Păsat este trainer și speaker din 2001. Începând inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltării personale”. A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi s-a dedicat artei de a „crește oameni”.

Povestea

Povesteşte cu umor şi detaşare cum a fost extrem de norocos să eşueze spectaculos într-o afacere care ar fi trebuit să-i ofere libertatea financiară.
Condiţiile de piaţă şi pregătirea pe care o avea, atât în domeniul respectiv, cât şi pregătirea ca manager, erau contextul perfect pentru o afacere de succes.

În primele 6 luni după începerea afacerii a ajuns în Top 5 la nivel de România, printre alte 40 de persoane care derulau acel tip de afacere.
Un an mai târziu se împrumuta masiv la prieteni şi la bănci pentru a acoperi cheltuielile generate de afacere, pe care, de altfel, a şi închis-o.

Spune că acest eşec a fost norocos pentru el pentru că l-a făcut să-şi pună întrebări. Ce i s-a întâmplat? Care a fost cauza eşecului, deşi condiţiile erau favorabile? Cum de alte persoane mai puţin pregătite decât el continuau să aiba succes în afacerea respectivă?

Aceste întrebări l-au provocat să caute răspunsuri şi în acest fel a început călătoria de re-descoperire a lui şi a MIRACOLULUI care este ființa umană. Printre primele răspunsuri pe care le-a primit a fost că avea o imagine greşită asupra modului în care funcţionează realitatea curentă, cea accesibilă simţurilor. A realizat că lumea interioară e cea care generează lumea exterioară, că
interiorul sau „invizibilul” e mai puternic decât exteriorul şi că această lume e guvernată de legi extrem de precise cu care, dacă eşti în acord, MIRACOLELE devin o prezenţă zilnică în viaţa ta.

A urmat o perioadă de 6 ani de studiu intens al Legilor Universale, participări la evenimente cu experţi în domeniu (Tony Robbins, T. Harv Ecker, Mabel Katz, Mike Dooley, Bob Proctor, Joe Vitale, John Maxwell, Robert Cialdini) perioadă în care a testat modul în care funcţionează aceste legi.

În anul 2012 a decis să combine experienţa acumulată în această perioadă cu abilităţile de trainer şi speaker şi în acest fel a luat naştere proiectul „Atrage Abundenţa în viaţa Ta!” (www.atrageabundenta.ro)

De-a lungul timpului a vorbit în faţa a mai mult de 50.000 de persoane inspirându-i şi motivându-i să treacă la acțiune.

A acumulat expertiză în peste 5000 de sesiuni de coaching unu-la-unu, și în multe alte mii de sesiuni de coaching oferite gratuit.

Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie participanții la seminarii şi traininguri au apreciat energia şi implicarea lui ca trainer şi „AHA!”-urile realizate ca urmare a discursului lui Florin.

Valori și Credințe

Comunicator

Sunt o persoană care își folosește abilitățile de comunicator pentru a-i ajuta pe oameni să deschidă uşa miracolelor în viața lor. De ce? Pentru că eu cred într-o lume în care nu stresul, ci miracolele sunt experiența zilnică.

Fără convingeri limitative

Nici voința, nici determinarea, nici lipsa abilităților, nici lipsa cunoștințelor nu sunt cauza primară a eșecului în atingerea obiectivelor. Cauza principală este existența în subconștient a unor convingeri limitative care te blochează și lipsa unor convingeri productive care să te ducă înainte

Miracole

Lumea interioară este cea care generează lumea exterioară, că interiorul sau „invizibilul” e mai puternic decât exteriorul iar această lume e guvernată de legi extrem de precise cu care, dacă eşti în acord, MIRACOLELE devin o prezență zilnică în viața ta.

Abordare

1) Vreau să lucrez doar cu persoane determinate sa facă schimbări în viața lor și în afacerea lor

2) Putem colabora doar dacă ai o motivație puternică să aplici recomandările mele.

3) Ofer susținere pentru a trece de “Bariera Terorii” – momentul în care renunță aproximativ 95% din cei care încep un program de dezvoltare personală

4) Pe tot parcursul programului sunt o persoană resursă pentru tine.

Contacteaza-ma!

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invit să mă contactezi și promit să revin cu răspuns în cel mai scurt timp.