APASĂ butonul pentru a intra în GRUPUL GRATUIT

Ai reușit să faci primul pas, însă e la fel de important să participi la sesiunile LIVE din Program. Click pe butonul de mai jos să faci parte din Grup și să primești acces la toate sesiunile din Program.

În plus , pentru că te afli pe această pagină, mai am o ocazie pentru tine.

Ca să reușești să îți îndeplinești obiectivele, ai nevoie de obiceiuri sănătoase pe care să le implementezi pas cu pas.

Află din materialul video de mai jos de ce NU poți implementa un obicei în 21 de zile așa cum îți sspun majoritatea experților și cum să implementezi corect obiceiuri care să susțină obiectivele tale financiare, indiferent de ”gălăgia” din jur.

De ce ai nevoie de OBICEIURI PRODUCTIVE ca să îți păstrezi focusul și să îți îndeplinești obiectivele tale financiare

Realizarea obiectivelor tale financiare este un proces care durează în timp, iar statisticile spun că ajungi mult mai ușor la un obiectiv financiar pe care ți-l propui dacă implementezi obiceiuri productive care să susțină obiectivul stabilit.

De exemplu, vei deveni mult mai productiv dacă te trezești dimineața la 6 și începi ziua cu un ritual de meditație sau cu a scrie în jurnal. Iar faptul că ești mai productiv te va ajuta să obții un salariu mai mare sau să obții mai mulți bani din partea clienților tăi și astfel să îți îndeplinești obiectivul financiar.

În plus, obiceiurile productive te vor ajuta să îți păstrezi focusul pe lucrurile importante care se întâmplă indiferent de contextul economic, politic sau social la nivel mondial.

În workshopul pe care ți l-am pregătit vei primi un plan concret de acțiune ca să implementezi obiceiuri productive care să te ajute să atingi mult mai ușor obiectivele tale financiare.

Înscrie-te la Workshopul: Obiceiuri Productive
și plătește doar 90 LEI în loc de 250

Planul ca să implementezi un obicei nou în 2022

Preț de listă: 250 Lei 90 Lei

Important: Workshopul este disponibil doar pe această pagină și nu vei mai putea avea acces la el după ce o părăsești