Una din convingerile non-suportive legate de bani pe care le întâlnesc la participanţii la workshop-ul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” este „Dacă am bani nu pot fi o persoană spirituală” (sau variaţiuni pe această temă: „Banii nu fac casă bună cu spiritualitatea“).

Acum câteva zile l-am auzit pe maestrul Omraam Mikhael Aivanhov spunând într-o conferinţă
Lăsaţi-i pe sfinţi. Ei doar au avut o viaţă curată. Deasupra lor sunt Maeştrii. Aceştia au avut acces la Cunoaştere.”

Şi am realizat în acel moment că foarte multe persoane confundă o viaţă condusă de canoane (post, rugăciune, citit cărţile sfinte) cu o viaţă în care ai

acces la cunoaşterea lumii invizibile care guvernează această lume vizibilă.

T. Harv Ecker spune „Dacă nu trăieşti un lucru poţi afirma că ştii despre el că există, poţi afirma că ai citit despre el, dar nu poţi afirma că îl cunoşti“. (vezi şi “Vrei să ştii sau vrei sa experimentezi“)

Toate acele persoane care afirmă că nu au bani pentru că doresc să fie spirituale, doar au citit despre spiritualitate (sau ştiu că există) sau au văzut la televizor emisiuni despre persoane spirituale şi au concluzionat că spiritualitatea egal lipsă bunuri materiale. Pentru că dacă ar trăi-o cu adevărat ar şti că spiritualitatea se manifestă în plan fizic prin bunuri materiale (inclusiv bani).

E în legea Universului ca spiritul să se manifeste printr-o formă în realitatea fizică.
În filozofia vedică se spune că spiritul e abundenţă şi că o persoană poate afirma că

e spirituală doar dacă e în abundenţă.

Joe Vitale afirmă că materialul şi spiritualul sunt feţele aceleiaşi monede.

Cred că procesul prin care persoana spirituală manifestă în viaţa ei bunurile materiale (inclusiv banii) este ÎMPĂRTĂŞIREA cu ceilalţi a cunoaşterii pe care a dobândit-o.
Este în Legea Universului să împărtăşeşti cu ceilalţi cunoaşterea (un tip de energie). Iar ceilalţi vor trebui să ofere altceva la schimb (o altă energie – printre care şi banii) pentru a păstra balanţa echilibrată.

Eckhart Tolle, autorul cunoscutelor lucrări „Puterea prezentului”, „Pământul acum”, „Tăcerea vorbeşte” este considerat de mulţi ca o persoană a zilelor noastre care a atins iluminarea spirituală. Este unul din cei mai cunoscuţi învăţători spirituali care îşi poartă mesajul prin lume.
Eckhart Tolle are un site www.eckharttolle.com cu o secţiune publică, dar în care are şi o secţiune accesibilă doar – aţi ghicit – prin membership.

Vă recomand puternic secţiunea publică unde găsiţi nişte video absolut excepţionale
http://www.eckharttolletv.com/free/?j=1#/040131306/Current-Issue-Preview-The-Teachings-of-Meister-Eckhart

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Articole relevante

BLOG

Sistemul bate talentul

Ce legătură este între principiile pe care le prezint în proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” şi show-urile „X-Factor” şi „Vocea României”? Ideea principală în

Read More »