Acum ceva timp FOX NEWS a publicat o ştire conform căreia 21 de participanţi la seminarul Unleash the Power Whitin al lui Tony Robbins au suferit arsuri majore datorită mersului pe cărbunii încinşi.

Văzându-i pe comentatorii postului TV dându-şi cu părearea mie mi s-a părut evident că ştiu despre mersul pe cărbuni încinşi doar din cărţi şi e amuzant să o vezi pe tânăra reporteriţă explicând ŞTIINŢIFIC că de fapt nu te arzi oricum mergând pe cărbuni încinşi şi că e şmecherie faza cu concentrarea şi ritualul de dinainte de mers.
(Pentru cei care n-au trecut prin această experienţă, mersul propriu-zis e precedat de o pregătire mentală care

constă în exerciţii de respiraţie, meditaţii ghidate şi mişcări ale corpului)
Câteva zile mai târziu canalul de ştiri a retras ştirea spunând că oamenii se arseseră de fapt de la soare.
http://training.tonyrobbins.com/1986/fox-news-retracts-and-corrects-false-news-statements-regarding-firewalk/

Uite care e perspectiva mea asupra lucrurilor ŞTIINŢIFICE :).
Între un mascul şi o femelă ale oricărei specii există un proces numit ŞTIINŢIFIC „acuplare”. În cazul oamenilor, acest proces poate fi descris ŞTIINŢIFIC în felul următor:
Bărbatul primeşte prin stimuli vizuali imagini ale corpului femeii, stimuli ce declanşează în corpul acestuia nişte procese fizice şi chimice în urma cărora pulsul creşte, ritmul cardiac creşte, în sânge se secretă adrenalină şi dopamină, iar într-o anumită parte a corpului nişte vase sanguine îşi măresc diametrul permiţând sângelui să vină cu presiune şi să provoace o rigidizare.

Acum amintiţi-vă că există acest sentiment, această trăire numită DRAGOSTE şi care te face să doreşti să fii în comuniune cu partenerul/partenera, să fii una cu el/ea şi că modul în care acest sentiment se manifestă cel mai frumos este prin A FACE DRAGOSTE.

Pot să descriu

ŞTIINŢIFIC pe 4 pagini ce valori are ritmul cardiac, ce substanţe se secretă în sânge, cum se modifică parametrii corpului omenesc în timpul actului de acuplare, dar nu ştiu ce cuvinte să folosesc pentru a descrie starea de DRAGOSTE. Au încercat atâţia s-o descrie. Pentru că starea asta trebuie simţită. Şi nu doar starea asta. Orice stare pe care vrei s-o trăieşti trebuie simţită. Altfel, descrii ştiinţific…

Care e legătura cu mersul pe cărbuni încinşi?

În urma exerciţiilor de respiraţie, a meditaţiilor ghidate şi a mişcărilor energice accesezi o stare din interiorul tău, o stare pe care o porţi întotdeauna cu tine şi care este starea POT SĂ FAC ORICE. După ani de zile în care ţi s-a spus că nu poţi să faci lucruri pentru că eşti prea tânăr sau prea bătrân sau că nu poţi pentru X sau pentru Y motiv (completează tu cu ce e valabil pentru tine), pentru prima dată corpul tău se trezeşte la realitate şi fiecare celulă îşi strigă dreptul care i-a fost dat prin naşterea ta : „POT SĂ REALIZEZ ORICE ÎMI PROPUN!” „Orice?” – te întrebi tu neîncrezător. „ORICEEEE!” – răspunde corpul. „Da? Apropo, există nişte cărbuni încinşi. Te bagi?”. Şi pentru că această STARE extraordinară pe care tocmai ai accesat-o trebuie să aibă o finalitate, trebuie să aibă un moment al extazului, păşeşti peste cărbunii încinşi. Dar ar putea să fie ORICE …

Cum spune Alex Găvan, alpinistul român cu atât de multe performanţe (http://alexgavan.ro/http://alexgavan.ro/) „Ca să escaladezi munţii din exterior trebuie să escaladezi mai întâi munţii din interior. După ce ai reuşit să urci muntele interior atunci ascensiunea propriu-zisă, urcatul pe un vârf de peste 8000 de metri este bonusul”.

Vrei să simţi această stare de „POT SĂ REALIZEZ ORICE“? Vrei să accesezi acele resurse care sunt în permanenţă cu tine dar de care ai uitat? Vino la workshop-ul „Atrage Abundenţa În Viaţa Ta!“. Îţi recomand înainte să participi la seminarul gratuit „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” care îţi oferă setarea mentală corespunzătoare.
Te poţi înscrie pe http://www.atrageabundenta.ro/evenimente.

PS. Pe câţi dintre prietenii tăi i-ai auzit spunând “Eu ştiu asta…”?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Articole relevante

BLOG

Sistemul bate talentul

Ce legătură este între principiile pe care le prezint în proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” şi show-urile „X-Factor” şi „Vocea României”? Ideea principală în

Read More »